29.12.24 | Bakı 7.03° C |
10:06:25
Lent :

Balıq yedikdən sonra yorğunluq və şişkinlikdən əziyyət çəkənlər üçün: Bir tikə halva...

02 yan 2024 14:00
GÜNDƏM
ads
Advertisement

Bəzi insanlar qış aylarının sevimli yeməyi olan balıq yedikdən sonra şişkinlik və yorğunluq hiss edə bilərlər. Məlumdur ki, balıq yeməkləri tərkibindəki yağlara və bişirmə üsullarına görə çox vaxt ağır olur. Amma bunun üçün təbii vasitə var.

Publika.az xəbər verir ki, balıq yeməkləri dadlı olsa da, ağır yeməklərdir. Xüsusilə mədə problemi olan insanlar tərəfindən istehlak edildikdə qısamüddətli şişkinlik və yorğunluğa səbəb olan balıqların bu təsirini aradan qaldırmaq üçün istifadə edə biləcəyiniz təbii bir üsul var.

Balıq yeyərkən mədə problemlərindən qoruyan təbii üsul olan bu qidalanma ipucunu asanlıqla tətbiq edə bilərsiniz. Rahatlıqla balıq yemək üçün təbii üsul budur:

Balıq yedikdən sonra yorğunluq və şişkinlik şikayətləri yaranarsa, bu, qan şəkərinizin azaldığını göstərir. Bu zaman bir tikə halva yemək qan şəkərinizi yenidən yüksəldəcək və sizi yorğunluq və şişkinlik şikayətlərindən qoruyacaq.

Eyni zamanda balıqdan sonra halva yemək həzmi tənzimləyir. Dənizlərin çirklənməsi səbəbindən balıqlarda ağır metallar var. Halva isə ağır metalları xaric edir.

Aysel Şahmar


Teglər
Müəllif : Qutb .Az
Yorum yazın
Yorum yoxdur. İlk yazan siz olun
Səsvermə
Saytımızı bəyəndiniz?
134 səslər
Aktual videolar
Bizi izlə
Reklam
ads
Advertisement
Qarışıq xəbərlər
Hava durumu
Bakı
7.03° C
Təqvim
Valyutalar
Teglər

Qutb.az

© 2022 - Bütün müəllif hüquqları qorunur